Despre noi

Companie

La Compleo, calitatea conteaza si nu cantitatea pentru ca desi ne-am infiintat acum 4 ani suntem multumiti ca am reusit sa ne tinem de cuvant si sa punem umarul la succesul clientilor nostri. Daca ei au succes in mediul online atunci si noi avem. Suntem dedicati sa cream, dezvoltam, inovam si sa optimizam functionalitatea site-urilor si magazinelor online. Abordarea noastra fata de client este familiara, incercam sa ii intelegem afacerea, sa identificam care ii sunt prioritatile si mai ales care ii sunt obiectivele si asteptarile. Invatam cat de mult putem despre afacerea acestora, despre valori si misiune si asta se oglindeste in designul pe care il propunem in numele lor. Suntem siguri ca doar aceasta abordare poate conduce catre rezultate palpabile pentru clientii nostri, indiferent de aria in care isi desfasoara activitatea. Personalizam fiecare site in concordanta cu identitatea proprie fiecarui client folosind pentru asta atat tehnici traditionale cat si solutii inovative. Succesul clientilor nostri devine succesul nostru si de aceea echipa Compleo se implica 100% in fiecare proiect.

Servicii

Fideli ideii ca orice aplicatie este facuta sa satisfaca nevoile clientilor nostri la superlativ, va oferim: consultanta si realizare magazine online; realizarea de add-on-uri la magazinele online existente; realizarea campaniilor de promovare pentru magazine online; realizare site-uri de prezentare dupa cele mai noi tendinte; realizare de ziare online; realizare de bloguri personalizate; realizare de aplicatii web industriale; realizare de solutii informatice personalizate pentru cele mai variate domenii de activitate.

Soluții

Fiindca operam si propriile noastre magazine online, va vom putea oferi solutia potrivita magazinului dvs. garantand rezultatele muncii noastre, fara a va face promisiuni irealizabile. Va vom comunica, pentru orice domeniu de activitate, daca un magazin online poate avea succes sau daca domeniul respectiv nu permite o perspectiva pozitiva pentru un asemenea magazin. Va vom explica functionarea unui magazin online si care sunt factorii care va vor duce la succes. In cazul oricarei solutii informatice, va vom prezenta mai multe solutii alternative cu beneficiile si limitarile aferente, astfel putand lua impreuna cu noi cea mai buna decizie.